середа, 28 листопада 2007 17:25

Майкл Джексон возз"єднається з своїми братами для нового туру

Музична група братів Джексон, The Jackson Five, з якої почалася кар"єра суперзірки Майкла Джексона, планує возз"єднатися для проведення туру наступного року. Про це повідомив в понеділок в інтерв"ю по радіо ВВС Джермейн Джексон.

Джермейн, який цього року знімався в британському реаліті-шоу "Великий брат із зірками" розповів, що Майкл Джексон теж візьме участь в турі і що дати концертів вже обговорювалися. "Нам здається, що ми повинні ще раз це зробити. Ми у боргу перед нашими фанатами", - заявив він.

Група Jackson Five оформилася в 1965 році. До неї увійшли п"ятеро старших синів Джозефа і Кетрін Джексон: Джекки, Тіто, Джермейн, Марлон і Майкл. Всього в сім"ї Джексонов було десять дітей, одна померла незабаром після народження. Група офіційно проіснувала аж до 1990 року, але не виступала разом з тих пір, як Майкл Джексон почав успішну сольну кар"єру.

За словами Джермейна, думки про возз"єднання були і раніше, проте суд у звинуваченнях в домаганнях до дітей, на якому Майкл Джексон був у результаті виправданий два роки тому, сильно затримав весь процес.

"Стільки всього відбулося, нам довелося подолати стільки проблем під час суду над Майклом. Але ми сильні як ніколи. Я хочу подякувати всім фанатам нашої сім"ї по всій Європі, особливо у Великобританії, які показали нам свою любов і підтримку", - сказав Джермейн.

Він додав, що група зараз працює в студії, записуючи новий матеріал, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон возз"єднається з своїми братами для нового туру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі