Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 11:46

Майкл Джексон повідомив коли повернеться на сцену

Повернення Майкла Джексона на музичну сцену буде відмічено зоряним рімейком його знаменитого альбому "Тріллер", повідомляє Mirror.

У Каннах на церемонії NRJ Music Awards співак повідомив своїм фанатам, що вже залучив до проекту багатьох знаменитостей.

Вперше кажучи про своє повернення, 49-річний Джексон у відеопосланні відзначив: "Я повертаюся. У мене є особливий сюрприз для всіх моїх фанатів. Я записував альбом "Тріллер: 25-і роковини" з великою кількістю несподіваних гостей". Альбом має вийти 11 лютого цього року.

Крім того, обізнані джерела підтверджують, що в Європі концертне повернення Джексона відбудеться на стадіоні O2 Arena в Лондоні ближче до літа. Альбом "Тріллер", випущений у 1982 році, став найбільше продаваним альбомом в історії музики. Всього було продано понад 104 мільйони його копій.

Останній повноцінний альбом Джексона під назвою Invincible вийшов у жовтні 2001 року. Після цього кар"єру музиканта пішла на спад через судові розгляди за звинуваченням у домаганнях до дітей, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон повідомив коли повернеться на сцену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути