субота, 09 серпня 2014 12:38

Майданівці побилися з комунальниками, на Майдані палає барикада
14

Фото: Андрій Жигайло

Між майданівцями та прибиральниками виникла сутичка. Біля консерваторії в натовп прибиральників хтось з активістів кинув коктейль Молотова. На щастя, вогонь потрапив лише на асфальт та не зачепив людей.

Весь натовп кинувся на чоловіка, який кинув коктейль, та побив його. Також хтось кинув кілька каменів, які потрапили в комунальників.

До Майдану по вул. Городецького почали підтягуватись міліціонери. Але за кілька хвилин відступили назад.

Учасники суботника прибрали повністю від наметів та барикад вулиці Хрещатик, Городницького та Михайлівську.

Одна частина присутніх закликає продовжувати зносити намети, інші не дозволяють робити це.

Також на Майдані присутній мер Віталій Кличко. Він кілька хвилин допомагав прибирати та кидав шини та колоди на вантажівку.

О 12:30 невідомі підпалили барикаду на Майдані зі сторони пам'ятника Архангелу Михаїлу. Від вогню постраждала одна людина, її забрала швидка. В даний момент комунальники разом з майданівцями та простими киянами розтягують намети, що поруч з пожежею, щоб не було її поширення.

Вогонь гасити приїхали пожежники, кажуть на місці, де спалахнуло, був склад коктейлів молотова. На початку пожежі було чути невеликі вибухи.

Зараз ви читаєте новину «Майданівці побилися з комунальниками, на Майдані палає барикада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі