понеділок, 17 листопада 2008 16:29

Майбутню книгу Пейлін оцінили в сім мільйонів доларів

Експерти прогнозують, що якщо губернатор Аляски Сара Пейлін вирішить написати книгу, то виручка з продажів складе не менше семи мільйонів доларів. Джерело MSNBC, наприклад, робило прогноз, виходячи з суми, яку колишній президент США Біл Клінтон виручив за свою книгу. Вона склала близько десяти мільйонів доларів.

Представник PR-компании Howard Rubenstein вважає, що напарник Джона Маккейна по президентським перегонам може отримати "тонни грошей". Слова експерта цитує газета The New York Post. Проте він підкреслює, що губернаторові Аляски варто бути обережною в своїх висловлюваннях (як приклад невдалої фрази Пейлін він наводить її слова про те, що Африка - це країна). Подібні фрази, на думку експерта, можуть зашкодити майбутній кар"єрі Пейлін, яка не виключає своєї участі в боротьбі за президентський пост в 2012 році.

Деякі промоутерські компанії, зокрема, CAA, ICM, William Morris і Paradigm вважають, що губернатор Аляски може спробувати себе не тільки як письменник, але також в ролі телеведучої одного з великих американських каналів.

Вибір Сари Пейлін в ролі напарниці Маккейна в боротьбі за президентське крісло став для багатьох несподіванкою, оскільки губернатор Аляски не була помітною політичною фігурою. Проте незабаром безпосередність та жвавість Сари Пейлін забезпечили їй високу популярність серед виборців. Пізніше, після того, як вона кілька разів продемонструвала незнання основних питань міжнародної політики, її рейтинги помітно знизилися. Після президентських виборів, що відбулися четвертого листопада, деякі помічники Маккейна поклали відповідальність за його програш саме на Сару Пейлін, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Майбутню книгу Пейлін оцінили в сім мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі