неділя, 07 вересня 2008 18:17

Мадонна єхидно вчинила з Папою Римським

Американська поп-зірка Мадонна присвятила свій хіт 1984 року "Як цнотливиця" ("Like а Virgin") Бенедикту XVI. Пісня прозвучала увечері 6 вересня 2008 року на римському концерті співачки в рамках італійської частини її турне Sticky Sweet. "Я присвячую цю пісню Папі Римському, тому що я - Боже дитя, і ви теж", - звернулася Мадонна до 60-тисячної аудиторії, повідомляє Reuters.

Італійські газети негайно відгукнулися на цей виступ як на чергову провокацію співачки, яку Ватикан засуджував щонайменше двічі. Так, в 1989 році різку відповідь Святійшого Престолу викликав відеокліп Мадонни "Like а Prayer", в якому мелькали зображення хрестів, що горіли, а співачка спокушала темношкірого Ісуса. У 2006 році один з номерів шоу Confessions, в якому Мадонну в терновому вінку піднімали на поставлений на сцені блискучий хрест, також спровокував різку критику з боку Католицької церкви.

Мадонна, якій тільки що виповнилося 50 років, виросла у віруючій католицькій сім"ї. Проте сама вона з кінця 1990-х вивчає каббалу, а свого сина Рокко вона хрестила в пресвітеріанській церкві.
Зараз ви читаєте новину «Мадонна єхидно вчинила з Папою Римським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі