Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 09:09

Мадонна випустила презервативи з портретом Сари Пейлін

Під час концерту в нью-йоркському концертному залі "Медісон Сквер Гарден" співачка кинула в глядачів декілька презервативів із зображенням кандидата у віце-президенти США Сари Пейлін.

Виконавши пісню "ExpressYourself" ("Вирази себе") 1989 року, Мадонна заявила: "Я хотіла б прямо зараз виразити себе перед Сарою Пейлін". Потім співачка кинула контрацептиви в зал, виразив надію, що вони посприяють розповсюдженню безпечного сексу, оскільки на них є портрет губернатора Аляски. Як відзначає видання, це був ясний натяк на 17-річну вагітну дочку Пейлін.

Незадовго до цього, коли гітара Мадонни видала скрипучий звук, вона пожартувала: "Це чути, як думає Сара Пейлін", повідомляє Lenta.ru.

Популярна співачка не вперше саркастично висловлюється по приводу Пейлін. Раніше вона пообіцяла "надрати їй дупу", якщо та "не піде з дороги". А на початку жовтня Мадонна заборонила губернаторові Аляски відвідувати свої шоу, підкресливши проте, що в цьому рішенні "немає нічого особистого".

Представник передвиборного штабу Джона Маккейна, в парі з яким Пейлін йде на вибори, назвав поведінку Мадонни "одночасно обурливою, неприйнятною і невміло викличною".

Зараз ви читаєте новину «Мадонна випустила презервативи з портретом Сари Пейлін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути