середа, 27 серпня 2008 14:01

Мадонна на концерті влаштувала садо-мазо (ФОТО)
12

У минулі вихідні стартував черговий тур Мадонни під назвою Sticky & Sweet. Він стане багато в чому переломним для самої співачки і шоу-бізнесу в цілому. Нещодавно Мадонна розірвала відносини з мейджором Warner і уклала масштабний контракт з концертним оператором Live Nation. Тепер весь музичний бізнес дивиться на результати. Якщо тур пройде успішно, прикладу Мадонни послідують дуже багато зірок.

Альбом Hard Candy (2008) був досить тепло прийнятий актуальною музичною критикою, і показує прекрасні результати по продажах. Він очолив чарти в 37 країнах світу, включаючи США та Велику Британію, і за два місяці продано більше 2 мільйонів екземплярів.

Власне, Hard Candy і є той інформаційний привід, заради якого затіяний тур Sticky & Sweet. Нагадаємо, що на сленгу словосполучення Hard Candy означає юних дівчат, які не так вже й безневинні, як здається на перший погляд.

Мадонна, для якої тема сексу є провідною в творчості, як і раніше тримає себе у відмінній фізичній формі. Що планує продемонструвати в цьому турі.

23 серпня тур починається з Європи. Пройдуть концерти в Кардіффі, Лондоні, Ніцці, Берліні, Цюріху, Амстердамі, Дюсельдорфі, Римі, Франкфурті, Лісабоні, Севільї, Валенсії, Парижі, Відні, Будві, і завершиться європейська частина туру 27 вересня в Афінах.

У європейській частині туру розігрівати Мадонну будуть досить імениті музиканти. На паризьких концертах перед співачкою виступить модний ді-джей Боб Сінклер, відомий за хітами Love Generation і World Hold On.

У Римі розігрівати її буде Бені Бенассі, відомий за хітами Satisfaction і Make Me Feel. А в Лондоні на розігріві виступить ді-джей Paul Oakenfold, який вже робив це на єдиному московському концерті зірки. У решті міст перед Мадонною виступить висхідна шведська поп-співачка Robyn.

Північноамериканська частина туру Sticky & Sweet стартує 4 жовтня в Іст-Резерфорді. Квитки на чотири концерти поспіль в нью-йоркському Madison Square Garden вже продані.

Потім тур продовжиться в Бостоні, Торонто, Монреалі, Чікаго, Ванкувері, Окленді, Сан-Дієго, Лос-Анджелесі, Лас Вегасе, Денвері, Х"юстоні, Детройті, Філадельфії, Атланті, Майамі.

Завершиться тур двома концертами в мексиканській столиці. Проте вже зараз йдуть переговори про продовження туру в містах Південної Америки.


Creative collaborator Мадонни, як його назвали в розісланому журналістам прес-релізі, в нинішньому турі знову (восьмий рік підряд) став знаменитий хореограф Jamie King - ідеї, хореографія, стиль. За музичну частину відповідає Kevin Antunes, який багато працював з Джастіном Тімберлейком.

Концепція самої концертної програми складатиметься з чотирьох частин - садо-мазо, диско 80-90-х, циганська і східноєвропейська, а також манго і східна естетика. До плей-листа увійде 19 пісень, зокрема повністю альбом Hard Candy.

Майже всі сценічні костюми для туру зшив модний будинок Givenchy. Проте за різними причинами для роботи над образами і аксесуарами були залучені такі імена та модні дома, як Tom Ford, Roberto Cavalli, Miu Miu, Yves Saint Laurent, Moschino тощо.

За матеріалами Взгляд

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Мадонна на концерті влаштувала садо-мазо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі