четвер, 14 січня 2021 07:36

Люті морози на підході: коли чекати -20

Люті морози на підході: коли чекати -20
14 січня погода в Україні буде сніжною. Відзавтра очікуються люті морози. Фото: pixabay.com

У четвер, 14 січня, погода в Україні буде сніжною, а в горах можливе сходження лавин.

Також посиляться морози. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Синоптики обіцяють хмарність. У західних, Житомирській, Сумській та Харківській, а також у північних та більшості центральних областей йтиме невеликий сніг. На решті території без опадів. На дорогах Лівобережжя місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с.

Вдень в Україні обіцяють від нуля до 5 градусів морозу. На півдні стовпчики термометрів покажуть від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холод і сніг чергуватиметься з теплом: народний синоптик дав прогноз на весну

У Києві 14 січня буде хмарно. Вдень синоптики обіцяють невеликий сніг. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура становитиме 2-4 градуси морозу.

Люті морози очікуються в Україні уже з 15 січня. Температура повітря у нічні години впродовж 15-19 січня становитиме -13-20 градусів, місцями можливо до -20-22 градусів.

До кінця зими в Україні слід очікувати всього – і снігопадів, і дощів. А сильні морози і відлиги будуть періодично змінювати одне одного. Січень очікується контрастний щодо температури. Перша половина місяця тепла, зі сніго-дощами, друга – морозна із частими снігопадами.

Зараз ви читаєте новину «Люті морози на підході: коли чекати -20». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі