Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 08:08

Людмила Зикіна екстрено доставлена в лікарню (ФОТО)

 

78 літня народна артистка Людмила Зикіна каретою "швидкої допомоги" була екстрено доставлена в лікарню з серйозним захворюванням нирок.

При первинному обстеженні медики діагностували у легендарної співачки важку форму пієлонефриту.

Людмила Георгіївна відчула нездужання ще кілька днів тому, але, понадіявшись, що все обійдеться, до лікарів звертатися не стала. Проте незабаром її стан різко погіршав. Народна артистка була вимушена викликати "швидку". Зикіна скаржилася на сильний біль, озноб... І, скільки вона не відмовлялася їхати в клініку, лікарі наполягли на її негайній госпіталізації.

З приймального у відділення урології знамениту артистку довелося піднімати на носилках. Окрім проблем з нирками, Зикіна страждає серцево-судинною недостатністю, захворюванням суглобів і важкою формою цукрового діабету.

Через страх викликати ускладнення фахівці не поспішають призначати Людмилі Георгіївні сильнодіючі антибіотики для лікування пієлонефриту.

Людмила Георгіївна знаходиться в одномісній палаті під наглядом доглядальниці. Нагадаємо, що на початку року народна артистка проходила курс реабілітації в Північній Кореї, куди її запросив особисто лідер КНДР Кiм Чен Ір. На жаль, всі зусилля східних фахівців так і не принесли очікуваних результатів. Повернувшись до Москви, Людмила Георгіївна незабаром потрапила до Центральної клінічної лікарні з нападом гіпертонії, пише Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Зикіна екстрено доставлена в лікарню (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути