вівторок, 09 березня 2010 10:16

Людмила Янукович відсвяткувала 8 березня в театрі (ФОТО)

Автор: Тетяна Заровна
  Директор театру Марк Бровун і Людмила Янукович після прем'єри
Директор театру Марк Бровун і Людмила Янукович після прем'єри

Увечері 8 березня Донецький національний академічний музично-драматичний театр представив перший український оригінальний мюзикл "Глорія".

На прем"єрі була присутня Людмила Янукович. Після закінчення спектаклю вона подарувала артистам величезний кошик квітів, в якому переважали білі лілії.

"Мені усе сподобалося, особливо фінальний гімн любові! - поділилася враженнями з кореспондентом Gazeta.ua Людмила Олександрівна. - Я не жалкую, що провела в театрі вечір - це іменини серця!"

Людмила Янукович займала місце в 5 ряду партеру бiля центрального проходу. Як розповіли в театрі, воно заброньоване за нею на будь-який із спектаклів.

Коли перша леді покидала театр в скромному чорному пальті, охоронці несли за нею два пишні букети. Один з ніжно-рожевих, інший - їх кремових троянд.

На думку художнього керівника театру Марка Матвійовича Бровуна, в новій постановці органічно поєднуються музика, спів, хореографія та драматичне мистецтво.

Дія спектаклю відбувається в редакції гламурного журналу, де зароджується на перший погляд безнадійний службовий роман між суворим редактором-жінкою та закоханим в неї непомiтним фотографом. У вересні мюзикл зможуть побачити кияни.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович відсвяткувала 8 березня в театрі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі