неділя, 21 лютого 2016 16:29

Люди, які захопили "Козацький", висунули вимоги

Люди, які захопили "Козацький", висунули вимоги
Фото: ua.112.ua

Об'єднання під назвою "Революційні праві сили", яке раніше зайняло приміщення актової зали у готелі "Козацький" та встановило кілька наметів біля стели Незалежності, оприлюднило свої "вимоги" та "цілі".

Про це на прес-конференції заявив представник штабу "РПС" Антон Бондаренко - член організації "Білий молот", воював у батальйоні "Айдар". Про це повідомляє Українська правда.

"Наша мета - завершення Революції Переваги, відновлення конституційного ладу, конструктивні зміни у вигляді "громадського уряду" або впливу суспільства на уряд, що дасть можливість реалізувати пряме народовладдя в Україні", - заявив він.

Бондаренко зазначив, що у складі РПС та об'єднань, які приєдналися до нього, багато військових як з добровольчих батальйонів, так і зі Збройних сил України, але їхня акція є мирною.

"Ми зробимо все, щоб зміни в Україні пройшли без крові. Але якщо злочинці при владі спробують здійснити силовий розгін або якісь провокації, то ті бойові об'єднання, які входять в нашу координаційну платформу РПС, стануть на захист українського народу, і ніхто не вагатиметься", - заявив Бондаренко.

Тим часом стало відомо, що Міноборони контролюватиме виселення "РПС" з готелю "Козацький" у центрі Києва. Про це Громадському заявив директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони Валентин Федічев.

"О 16:00 вони спокійно перейдуть в інше приміщення і готель "Козацький" буде працювати як звичайний готель", – додав Федичів.

Він зазначив, що про виселення з приміщення готелю домовлявся з "керівником координаційної ради".

Нагадаємо, в МВС заявили, що жодних силових акцій до людей, які захопили готель "Козацький", застосовано не буде.

Зараз ви читаєте новину «Люди, які захопили "Козацький", висунули вимоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі