пʼятниця, 29 лютого 2008 10:49

Люди, які народилися 29 лютого, приносять удачу

Люди, які народилися 29 лютого, приносять удачу
Народитися 29 лютого – велика рідкість. Вірогідність такої події рівна 1 до 1461 (один раз на 4 роки). Всього ж таких "щасливчиків" у світі – близько 4 мільйонів осіб.

Астролог Ігор Лепшин вважає, що ті, хто народилися 29 лютого, виділяються в суспільстві такою собі "відсутністю віку".

"Вони молоді душею, а часто й тілом. Крім того, навіть якщо така людина відзначає день народження щороку (зазвичай опівночі з 28 лютого на 1 березня), накопичується ресурс карми – енергія, і її виплеск раз на чотири роки може призводити до несподіваних змін у долі", – розповідає звіздар. – "Причому зміни ці можуть бути як позитивні, так і негативні – залежно від зоряного гороскопу людини і його життєвих напрацювань за вектором карми".

Кандидат психологічних наук Руслан Васютін також підтверджує, що народжені 29 лютого в більшості своїй вважають себе винятковим, і такий настрій у житті допомагає їм виділятися з натовпу.

"Є ті, хто розсудив, що через Юлія Цезаря (він увів систему високосних років) їм не пощастило (справжній день народження тільки один раз на чотири роки). А інші, навпаки, вважають себе везунчиками, оскільки вірогідність народитися цього дня в чотири рази нижче, ніж будь-якого іншого!" – говорить Васютін. – "І найчастіше народжені 29 лютого самі себе вважають саме "обраними". А це деколи нелегко, тож таким людям живеться непросто".

Таємний, езотеричний сенс традиційно має будь-які, навіть випадкові зустрічі з такими рідкісними людьми. Вони приносять успіх.

Одного разу журналісти запитали у Йожефа Сабо, чи відбивається на його житті незвичайна дата народження.

"Звичайно! Подарунки до дня народження отримую раз на чотири роки і ніяк не можу постаріти", – весело відповів він.

До речі, за розповідями друзів, Йожеф Йожефович принципово святкує день народження тільки 29 лютого.

Наприкінці підкреслимо: що б там не говорили астрологи, яких нещасть не пророкували на 29 лютого і у високосний рік взагалі – не вірте! Статистика ці марновірства не підтверджує.

29 лютого з 1288 року в Шотландії відзначають особливе свято. Цього дня жінки мають право самі свататися до вподобаних ними чоловіків! Правда, з однією умовою, обумовленою в Укладенні шотландського парламенту: "всяка леді, яка йде свататися, має надіти нижню сорочку з багряної фланелі і щоб кромка її була добре видна, інакше чоловікові доведеться заплатити за неї штраф".

Звідки взявся цей день

Перше 29 лютого в історії позначено в календарі 45 року до н.е. З"явився цей день завдяки календарній реформі Юлія Цезаря, проведеній ним за порадою єгипетського астронома Сосігена. До цього люди довго не могли підлаштувати календар під обертання нашої планети навколо Сонця, яке вона здійснює не за ціле число днів. Якнайкращим варіантом стало додавання одного дня раз на чотири роки, повідомляє Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «Люди, які народилися 29 лютого, приносять удачу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі