пʼятниця, 21 листопада 2008 15:18

Люди в масках пограбували донецький банк

Увечері 20 листопада в Донецьку було здійснено напад на відділення банку "HomeCreditBank", повідомляє "УРА-Информ".

Двоє озброєних грабіжників в масках зайшли в приміщення і зробили декілька пострілів, щоб налякати людей, які знаходилися там (трьох відвідувачів і п"ять службовців банку). "Потім один зі злочинців перестрибнув через стійку і забрав з каси все, що там знаходилося", - розповідає заступник начальника обласного УВС Василь Фарінник.

За інформацією видання "Донбас", з каси були узяті не всі гроші. Видання відзначає, що злочинці дуже поспішали і, йдучи, навіть не спробували зібрати частину грошей, що розсипалася. Пограбування зайняло у них три хвилини.

За словами Фарінника, охорони в банці не було. Касирка, як відзначає "Донбас", натиснула "тривожну кнопку", але чи спрацювала вона, поки невідомо.

Сума викраденого не розголошується. За даними УРА-Информ, йдеться про сто тисяч гривень, за інформацією "Донбасу" - про 200-300 тисяч гривень (сто тисяч гривень - близько 15 тисяч доларів).

Зараз ви читаєте новину «Люди в масках пограбували донецький банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі