пʼятниця, 31 жовтня 2008 14:40

Любительський ВІДЕОролик на підтримку Маккейна подивилися більше 11 мільйонів людей

Любительський ролик на підтримку кандидата в президенти США від Республіканської партії Джона Маккейна став хітом на YouТube. До середини дня 31 жовтня двохвилинний сюжет під назвою "Дорогий містер Обама" (Dear Mr Obama) подивилися більше 11 мільйонів людей.

Сюжет ролика дуже простий: людина в цивільному одязі звертається до Барака Обами з короткою промовою про Ірак. Він викриває демократичного кандидата в тому, що той не розуміє основних принципів американського народу. Обама не раз називав війну в Іраку помилкою, і пообіцяв у разі перемоги на виборах віддати наказ про виведення з Іраку американських військ наступного дня після інавгурації.

Людина, яка звертається до "дорогого містера Обама", пояснює, що загиблі на іракській війні солдати віддали своє життя за свободу. Джон Маккейн, який служив під час в"єтнамської війни, розуміє це. Саме тому герой ролика на виборах голосуватиме за Маккейна. Після завершення своєї промови, людина йде, і глядачі бачать, що замість лівої ноги у нього протез.

Любительські ролики на підтримку Барака Обами поки не зібрали достатнього числа голосів для того, щоб порівнятися з "рекордсменом". "Професійний" 30-хвилинний рекламний ролик, який був показаний по найбільших американських телеканалах в середу, 29 жовтня, на YouТube "зібрав" більше 1,2 мільйонів переглядів. Ролик з промовою, яку Обама вимовив в березні, подивилися більше чотирьох мільйонів відвідувачів цього сайту, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Любительський ВІДЕОролик на підтримку Маккейна подивилися більше 11 мільйонів людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі