понеділок, 30 липня 2007 16:10

Львів"янин опинився в реанімації від укусів бджіл

У селі Богданівці Львівської області бджоли напали на місцевого жителя Ярослава Бомбу і його коня. Від укусів чоловік опинився в реанімації, а тварина здохла.

"Бджоли накинулися на Ярослава, коли він на возі їхав повз пасіку, - розповіла сільський голова Богданівки Надія Ковальчук. - Говорять, комахи не переносять кінський піт, тому, мабуть, і напали".

Коли чорна хмара налетіла на Бомбу, він, накинувши на голову сорочку, зіскочив з воза і сховався в кущах. Бігти кудись не наважився, тому що у нього слабке серце і алергія на укуси "божих комах". Коня ж понесло в поле. Пробігши декілька сотень метрів, він осліп від укусів, ударився в стовп і зупинився.

Від бджолиної отрути тварина померла, а його господаря рятували в реанімації.

Жителі Богданівців говорять, що пасіка з 70 вуликів належить якомусь аптекареві з Підволочиська. Узгодження на розташування свого господарства на орендованих земельних паях в сільраді він не брав, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Львів"янин опинився в реанімації від укусів бджіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі