середа, 29 серпня 2007 12:49

Львів"яни на 6 горбатих "Запорожцях" везуть в Європу нашу горілку і жінок

28 серпня у Львові з площі Ринок стартував автопробіг "горбатих" "Запорожців" у керунку міжнародних фестивалів у Німеччині та Франції. Одинадцятеро львів"ян на 6 ретромашинах відвідають фестиваль ОММА (Ost Mobile Meeting Magdeburg) у Магдебурзі, що відбудеться 1-2 вересня, та Зліт антикварних автомобілів "Запорожець" у Куневальді (7-8 вересня).

Загальна довжина маршруту понад 4 тисячі кілометрів. Триватиме поїздка 14 днів. За цей час автомобілі проїдуть Польщею, Словаччиною, Чехією, Німеччиною, Францією та Люксембургом. У планах президента Львівського автофанклубу "ЗАЗ КОЗАК" Євгена Кравса відвідати й Росток, де зараз перебуває на ремонті чайка львівських козаків "Пресвята Покрова".

За словами Євгена Кравса, якихось особливих маніпуляцій над автомобілями ніхто не проводив: "Ніякого капітального ремонту. Підтягнули деякі гайки і – в дорогу". "Боїмося німецьких доріг і їхнього бензину. Тому веземо з собою багато горілки та бензину: будемо розмішувати їхній хороший бензин з нашим, щоб вийшов нормальний. Також веземо в салонах автомобілів запчастини трьох "горбатих" – веземо нашим друзям в Німеччину. Вони мають "Запорожці", однак не їздять ними, бо не можуть знайти деталі. В Україні ми їздимо по бруківці й все нормально. А там дороги рівні й під час їзди починаєш дослухатися, чи бува не "стукає" щось в машині", – пожартував президент автофанклубу "ЗАЗ КОЗАК".

У складі шести екіпажів їде дві жінки. На прощання львівські козаки випалили зі мініатюрної гармати – на щастя, повідомляє ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «Львів"яни на 6 горбатих "Запорожцях" везуть в Європу нашу горілку і жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі