вівторок, 04 листопада 2008 09:18

Львівщина перебуває на межі екологічної катастрофи

Очисні споруди практично не працюють у восьми містах Львівської області, за 2008 рік зафіксовано сім надзвичайних екологічних ситуацій, повідомили у понеділок в обласній Держекоінспекції.

"За 9 місяців ми провели у Львівській області 219 289 перевірок дотримання вимог природоохоронного законодавства, зокрема, 2 807 перевірок стаціонарних об"єктів. Нами встановлено, що у містах Яворів, Ходорів, Бібрка, Самбір склалася критична ситуація щодо очищення стічних вод. Не працюють очисні споруди у містах Буськ, Рудки, Радехів, Кам"янка-Бузька", - повідомили у Держекоінспекції, передає РІА Новости.

На порушників природоохоронного законодавства складено 6 285 протоколів. До адміністративної відповідальності у вигляді штрафів притягнуто 6477 посадових осіб і громадян на суму 433,529 тисячі гривень (майже 74,1 тисячі доларів). У правоохоронні органи направлено 11 матеріалів, що містять ознаки злочину.


Зараз ви читаєте новину «Львівщина перебуває на межі екологічної катастрофи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі