Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 15:13

Львів заборонив трансляцію російськомовних пісень

Міська рада Львова на позачерговому засіданні продовжила мораторій на трансляцію і виконання російськомовних пісень в приміщеннях пунктів громадського харчування і торгівлі, оголошений ще в 2000 році. Таке рішення ухвалили при обговоренні законопроекту "Про захист звукового середовища міста".

Згідно цьому документу, в приміщеннях пунктів громадського харчування і торгівлі максимальний рівень відтворення звуку не повинен перевищувати 70 децибел. Не вирішується також використання засобів звукопідсилення на літніх майданчиках, що межують з житловою забудовою.

Депутати прийняли проект постанови за основу і доручили комісії, сформованій міськрадою і управлінням торгівлі і побуту, допрацювати документ, щоб винести його на наступне засідання сесії. При цьому до остаточного ухвалення закону і оголосили мораторій на російськомовні пісні.

У 2000 році львівські депутати розглядали аналогічний законопроект, проте так і не прийняли, обмежившись згаданим мораторієм, передає Ура-информ.

Зараз ви читаєте новину «Львів заборонив трансляцію російськомовних пісень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути