понеділок, 13 вересня 2010 12:44

Львів продовжують "мінувати" анонімні терористи

Львів продовжують "мінувати" анонімні терористи

У Львові за 16 годин відбулося два неправдиві попередження про замінування. Учора о 16.30 надійшло попередження про замінування Головного залізничного вокзалу. Через 16 годин, сьогодні близько 9-ї години ранку, надійшло повідомлення про закладену вибухівку у приймальні лікарні на вулиці Мечникова.

"Лікарня зараз стоїть на ремонті, тому не розумію, з якою метою був цей фальшивий сигнал. Фальшиві попередження трапляються у Львові переважно у період студентської сесії, щоб зірвати іспити, - пояснив Віталій Туровцев із Львівського обласного управління Міністерства надзвичайних ситуацій. - Та все ж особливо активними телефонні терористи стають з початком навчального року, коли місто наповнюється молоддю, у тому числі іногородніми".

Два дні на місця виїжджали по два пожежних та два міліцейських автомобілі. Людей із вокзалу не евакуйовували.

"Пожежники у таких випадках стоять та очікують. Міліція обшукує приміщення за допомогою собаки. Скільки часу триває обшук, залежить від приміщення і кількості кімнат та кабінетів у ньому," - додав "еменесник".


Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Львів продовжують "мінувати" анонімні терористи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі