середа, 26 грудня 2007 16:38

Лукашенко віддячив пенсіонерці, яка прислала йому гроші

Лукашенко віддячив пенсіонерці, яка прислала йому гроші

Пенсіонерка із Санкт-Петербурга Галина Макєєва, яка нещодавно послала білоруському президентові Олександру Лукашенко близько тисячі доларів, отримала від нього відповідь. Про це повідомляє сайт посольства Білорусі в РФ.

Співробітники посольства, як повідомляється, передали їй лист подяки від Лукашенка, а також подарунки: холодильник "Атлант" і телевізор "Горизонт". Сама пенсіонерка заявила, що відповідь Лукашенка стала для неї несподіванкою. "Я послала гроші від чистого серця і не розраховувала на якусь подяку", - сказала вона.

Як наголошується в повідомленні посольства, в листопаді Адміністрація білоруського президента отримала від Галини Макєєвой поштовий грошовий переказ. Гроші пенсіонерка послала на підтримку білоруського народу, а як одержувача вибрала Лукашенко, оскільки він, на її думку, "є чесною людиною і зможе правильно розпорядитися цією сумою", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко віддячив пенсіонерці, яка прислала йому гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі