четвер, 19 липня 2007 16:24

Лукашенко: "Руки повідрубуємо по плечі!"

Президент Білорусії Олександр Лукашенко в четвер провів нараду з керівництвом КДБ, де піддав різкій критиці роботу керівного складу, в той же час позитивно оцінивши діяльність низових ланок спецслужби. Представляючи колективу нового голову Комітету генерал-майора Юрія Жадобіна, президент велів йому підготувати пропозиції по "кадровому зміцненню" спецслужби.

"Перетрушування", якому президент піддав Комітет державної безпеки, послідувало за знешкодженням сімох агентів польської розвідки.

Жорсткі покарання пообіцяв глава республіки тим співробітникам КДБ, хто заплямував себе зв"язками з комерційними структурами. Показавши знання кримінального лексикону, Лукашенко прямо заявив: "У КДБ не місце тим, хто кришує". І додав: "А що стосується окремих ваших комерційних устремлінь, то знайте: руки повідрубуємо до плечей!".

У червні білоруське агентство "Телеграф" повідомляло про затримання декількох співробітників КДБ по корупційних звинуваченнях. Про їх долю нічого не відомо, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко: "Руки повідрубуємо по плечі!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі