четвер, 20 вересня 2007 17:05

Лукашенко незаплановано навідався в рідну казарму

Президент Білорусії Олександр Лукашенко в четвер зробив незаплановану прогулянку по території колишнього військового містечка в Уруч"є. Після відвідин водний-тренувального комплексу по вулиці Героїв 120-ої дивізії в Мінську президент несподівано вирішив пройтися пішки по території колишнього військового містечка, де він свого часу служив офіцером.

По дорозі в частину Лукашенко зупинився біля будинку, в якому жив під час служби і поділився спогадами. На території частини - 120-ої гвардійської окремої механізованої бригади - президент також відвідав казарму, де розташовувалася його рота.

Крім екскурсів в минуле білоруський лідер встиг поспілкуватися з жителями містечка, які поскаржилися йому на старий стан своїх будинків. Деякі з них - споруди ще 1936 року. Лукашенко тут же дав мерові Мінська Михайлу Павлову, що супроводжував його, доручення провести повну інвентаризацію житлового фонду військового містечка і подивитися, що можна зробити, щоб допомогти мешканцям.

Лукашенко має великий авторитет у білоруських військових. Так, згідно з опитуванням від 2005 року, рейтинг президента серед військовослужбовців, в порівнянні з іншими політиками, перевищив 97 відсотків, передає агентство БЕЛТА.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко незаплановано навідався в рідну казарму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі