Ексклюзиви
четвер, 21 жовтня 2010 15:35

Луганські підприємці принесли для Азарова і Литвина туалетний папір

Луганські підприємці принесли для Азарова і Литвина туалетний папір

У Луганську на Театральній площі проходить мітинг підприємців області проти прийняття нового Податкового кодексу.

У заході беруть участь більш ніж 1 тис. осіб. На площі зібралися підприємці з різних міст області.

Також в рамках мітингу проходить страйк таксистів.

На плакатах мітингувальників, зокрема, написано: "Підприємець - не найманий працівник. Ні внескам до ПФУ!", "Податковий кодекс позбавляє мене роботи!", "Ні азаровському кодексу!", "Ні касовим апаратам!", "Хочемо платити податки, а не хабарі!".

"Це всеукраїнська акція протесту проти останнього прийнятого проекту Податкового кодексу Верховною Радою України. Проект звернення з цього протесту вже роздали (мітингувальникам- ред.) ... Норми які прийняті, вони ніяк не покращують, тільки погіршують життя та існування підприємництва ", - заявила голова громадської організації Луганського регіонального Союзу підприємців малого, середнього та приватизованого підприємництва Валентина Богаченко.

У рамках протесту мітингувальники приготували подарунок прем'єр-міністру Миколі Азарову та голові Верховної Ради Володимиру Литвину - 2 рулони туалетного паперу, щоб вони роздрукували на ньому проект Податкового кодексу.

Як розповіли організатори, вчора в Красному Лучі акція протесту закінчилася для підприємців в міліції. Однак, тим не менш, мер Красного Луча "тремтячою рукою" підписався під зверненням і пообіцяв скликати позачергову сесію міськради для підготовки звернення до Верховної Ради.

Також організатори відзначили, що мер Луганська Сергій Кравченко не вийшов до них і мерія не підготувала жодних звернень до Верховної Ради.

У рамках мітингу підприємці вшанували хвилиною мовчання малий та середній бізнес.

Вони винесли труну, що символізує малий і середній бізнес, і вінки. На вінках, зокрема, було написано: "Він не пережив пенсійні внески і Податковий кодекс", "Спи спокійно, малий бізнес. Зі скорботою від Бродського", " Малому та середньому бізнесу від уряду", "Підприємництву від міністерства фінансів ".

proUA

Зараз ви читаєте новину «Луганські підприємці принесли для Азарова і Литвина туалетний папір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути