середа, 08 квітня 2015 05:44

Луганчани хочуть знести Шевченка і встановити пам'ятник захисникам "ЛНР"

Луганчани хочуть знести Шевченка і встановити пам'ятник захисникам "ЛНР"

Луганчани в соцмережах бурхливо обговорюють ідею знесення пам'ятника українському поету Тарасу Шевченку в центрі міста.

Ідею подав користувач Павло Камбродський в групі "Регіон-13" в Facebook.

На його особисту думку, пам'ятник поетові треба замінити на пам'ятник захисникам "ЛНР" "від американсько-бандерівського фашизму".

"Луганчани, яке ваше ставлення до наявності пам'ятника Шевченку у центральному сквері Луганська? Шевченко помер за 20 років до надання Луганську статусу міста. Ймовірно, він навіть не знав про існування нашого міста. Ніколи у нас не був. Не писав про наше місто.

Вважаю, встановлення пам'ятника Шевченку в Луганську актом політичним. До життя Луганська Шевченко не мав ніякого відношення.

Оскільки я проти вандалізму, я б запропонував перенести пам'ятник в більш відповідну точку міста, а на його місці встановити пам'ятник захисникам "ЛНР" проти американо-бандерівського фашизму, чи пам'ятник жертвам американо-бандерівського фашизму. В цьому парку 2 червня 2014р. із штурмовика були розстріляні мирні жителі", - вніс новаторську пропозицію, користувач під ніком Камбродський.

Другу добу в групі не вщухають дебати і суперечки.

Хтось пропонує залишити пам'ятник у спокої і не боротися з вітряними млинами, а зайнятися нагальними проблемами в місті, хтось - навпаки - з радістю підтримує ідею "благоустрою". Пропонують також перенести в центр пам'ятник Дзержинському.

Зараз ви читаєте новину «Луганчани хочуть знести Шевченка і встановити пам'ятник захисникам "ЛНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі