четвер, 06 грудня 2007 19:42

Луцькі бомжі розрахувалися з пенсіонером 20-ма ударами сокири

На Волині міліціонерами був знайдений труп пенсіонера з ознаками насильницької смерті.

Як з"ясувалося згодом, чоловіка вбили за допомогою сокири його ж квартиранти. Винуватців злочину було затримано.

Особи без прописки більше року винаймали житло в пенсіонера, розраховувалися з ним харчами і досхочу поїли оковитою.

Під час одного з таких застіль загиблому, буцімто, дали на час кругленьку суму. Саме гроші і стали аргументом у розправі: віддавати їх позичальникам літній чоловік не хотів.

Судово-медична експертиза вже встановила: кількість ударів, яких зазнав одинокий пенсіонер обухом і лезом сокири, ледь не 20.

Іван Прошковський, керівник УМВС України у Волинській області: "Через чотири години після вбивства обоє з них зізналися, що вбивство цього пенсіонера вони скоїли з корисливих мотивів. Вбивали його, рубаючи по голові по черзі, з метою заволодіння грошима, які нібито мав потерпілий, бо продав цю хату. Але грошей не було. Обшукавши його труп, злочинці намагалися втекти".

Свою вину щодо звинувачень у вбивстві луцькі бомжі визнали повністю. Наразі за даним фактом триває слідство, згодом - суд.

Експерти прогнозують, жінці, котра має на вихованні малолітню дитину, та її спільникові, офіцеру запасу Радянської Армії, загрожує як мінімум 10 років в"язниці, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «Луцькі бомжі розрахувалися з пенсіонером 20-ма ударами сокири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі