четвер, 13 вересня 2007 17:53

Луценко зустрінеться з Цушком, але не на теледебатах, а в суді

Лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко відмовляється брати участь у теледебатах з міністром внутрішніх справ Василем Цушком, оскільки не бачить теми для їх проведення.

Про це він сказав сьогодні в інтерв`ю журналістам, відповідаючи на запитання про причини своєї відмови від дебатів.

Лідер НУ-НС зазначив, що Цушко викликав його на теледебати, оскільки хоче поговорити про нібито розкрадання в МВС, коли міністерство очолював Луценко.

"Дебатувати з цього приводу по телевізору марно. Я з ним дебатуватиму 21 вересня в Печерському суді", - сказав Луценко.

У той же час, за його словами, проводити дебати з Цушком про міліційні ініціативи антикримінального характеру – це дурне. "Про що мені з ним говорити? Це несерйозно - розмовляти з політичним аутсайдером і дилетантом в антикримінальному напрямку", - сказав Луценко.

При цьому лідер НУ-НС висловив готовність взяти участь у теледебатах з лідером СПУ, головою Верховної Ради п`ятого скликання Олександром Морозом. "Я готовий із Сан Саничем (Морозом ) посперечатися, хто кого зрадив у цій країні", - сказав Луценко.

11 вересня Цушко запропонував Луценку прийти на теледебати з ним і відповісти на низку питань. Цушко вважає, що колишній керівник МВС, лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Луценко не хоче провести з ним теледебати, тому що боїться відвертої розмови. "Мені незрозуміло, коли людина, яка претендує на лідерство так званого опозиційного блоку, колишній міністр МВС ховається за власну прес-службу і не наважується на особисту відповідь. Зрозуміло, що Юрій Луценко боїться відвертої розмови зі мною в прямому ефірі з обговоренням конкретних документів у корупційних справах цього політика", - заявив Цушко. На думку міністра внутрішніх справ, Луценку нічого сказати в свій захист "з приводу вкрадених державних коштів під час його перебування на посаді міністра". УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко зустрінеться з Цушком, але не на теледебатах, а в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі