субота, 28 липня 2007 14:35

Луценко заявляє про провокації проти НУ-НС

Сьогодні у Києві, Кіровограді та на Хмельниччині скоєно пограбування та протиправні вчинки стосовно активістів та членів блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Луцьку повідомив один з лідерів блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко.

За його словами, сьогодні вночі у Києві невідомі проникли у квартиру одного з лідерів громадянського руху "Народна самооборона", політолога Олеся Донія. Також зловмисники пошкодили його автомобіль, що стояв під вікнами квартири.

Крім того, як повідомив Луценко, сьогодні вночі в кіровоградському відділені блоку було вчинено погром, невідомі винесли всі комп"ютери.

Також сьогодні в Хмельницькій області міліція конфіскувала намети активістів, які збирали підписи за зняття недоторканності з депутатів, мотивуючи це тим, що вони проводять начебто незаконну агітацію.

Коментуючи ці випадки, Луценко сказав: "Ми розцінюємо всі ці інциденти, які були явно спланованими з одного центру, як відповідь мафії на наші заяви про наступ на корупцію".

Він підкреслив, що, не дивлячись на ці інциденти, члени блоку й надалі працюватимуть для досягнення цілей, які вони перед собою поставили і зупинити їх ніхто не зможе, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценко заявляє про провокації проти НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі