пʼятниця, 16 березня 2007 19:36

Луценко вибачився перед Кушнарьовим

Юрія Луценко попросили вибачитися перед Євгенієм Кушнарьовим за свої заяви. Це відбулося сьогодні у Харкові на прес-конференції. На питання чи збирається Луценко виконувати рішення суду, за яким він повинен вибачитися перед Кушнарьовим, лідер "Народної самооборони" сказав, що не знає ні про яке рішення суду.

Він припустив, що вибачиться мусить за заяви, які "очевидно стосуються підозри його ( Кушнарьова) в здійсненні кримінальних дій".

Луценко наголосив, що кримінальна справа відносно Кушнарьова, яка стосувалася корупції, була порушена і розслідувалося на законних підставах. Тому, вважає Луценко, в даному випадку йому нема за що вибачаться.

"Я ще раз говорю: ніколи не замахувався на те, що метро треба будувати, але для цього треба брати кредит після тендера. Отримання кредиту без тендера є кримінально карним діянням. Проте, я ніде без суду не називав його ні бандитом, ні злодієм, ні ким іншим", - сказав Луценко.

"Мені не відоме рішення суду, за яким я повинен вибачаться. Проте, якби воно було, я подав би в апеляцію. Але сьогодні, враховуючи те, що Євгеній Петрович Кушнарьов покійний, я можу принести йому вибачення за всі умисні і ненавмисні травми морального характеру, які я йому наніс. Це по-християнськи... Якщо він там почує...", - сказав Юрій Луценко, пише МедиаПорт.


Зараз ви читаєте новину «Луценко вибачився перед Кушнарьовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі