четвер, 26 липня 2007 14:05

Луценко: "Уряд Януковича поділив українців на своїх й чужих"

Лідер блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Луценко вважає, що весь склад Кабінету Міністрів повинен піти у відставку.

Про це повідомила прес-служба громадянського руху "Народна самооборона".

"Цей уряд бреше людям, він відверто займається корупцією й не служить національним інтересам, і, таким чином, його потрібно змінити", - сказав він у Тернополі.

Луценко вважає, що провалами Кабміну стали зростання цін на житлово-комунальні послуги, нездатність виплатити компенсації вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР, зростання зовнішнього боргу країни й зростання цін на газ.

Крім того, він вважає, що Кабмін сприяє конфронтації заходу й сходу країни.

"Упереджене ставлення до східних і західних областей стало догматом", - сказав він.

Як приклад лідер блоку навів те, що податок на додану вартість компенсується східним областям (Донецькій, Луганській і Запорізькій) у сумах, удвічі більших аналогічним компенсаціям для всіх інших областей.

"Це означає, що подвійні стандарти, поділ українців на своїх й чужих, стали ідеологією для уряду Януковича", - сказав Луценко.

"НУ-НС" закликає піти у відставку міністрів охорони здоров"я Юрія Гайдаєва, транспорту й зв"язку Миколу Рудьковського й з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича за непрофесіоналізм при ліквідації наслідків аварії залізничних цистерн у Львівській області, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Уряд Януковича поділив українців на своїх й чужих"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі