вівторок, 18 вересня 2007 14:41

Луценко "не для показухи" проїхався у столичному метро

Сьогодні лідер Блоку Наша Україна - Народна Самооборона Юрій Луценко побував на Мінському ринку у Києві. Він пройшовся торговими рядами, прицінився до продуктів і поспілкувався з людьми.

"Я приїхав сюди на метро. Не для показухи, не для того, щоб продемонструвати "близькість" до народу, а тому, що зараз всі мости у столиці забиті. Ми кинули машину на Контрактовій площі і спустилися у метрополітен. Будь-яким іншим транспортом по Києву пересуватися неможливо", - сказав Луценко.

На ринку Луценко шукав продукти за цінами, які обіцяє Партія регіонів в своїх рекламних роликах.

"Після нашої критики щодо божевільного зростання цін на продукти, Янукович заявив, що з Держрезерву на ринок для стабілізації цін викинули продукти харчування. Я розумію, що Держрезерв в нашій країні існує на випадок війни і на випадок правління Януковича. Але боюся, що це не допоможе, адже це уряд цілий рік тільки набивав свої кишені", - відзначив він.

"Може Янукович і живе в "голубом вертольоті", як співається в пісні, але "кіно" Януковича абсолютно не співвідноситься з реальністю", - підкреслив він, повідомила прес-служба НУ-НС
Зараз ви читаєте новину «Луценко "не для показухи" проїхався у столичному метро ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі