середа, 09 травня 2007 11:28

Лондонський Сіті вперше відзначить День Перемоги

Вперше фінансисти з найбільших банків і інвестиційних компаній лондонського Сіті зберуться на організований компанією "Інтерфакс-Європа" святковий захід, присвячений Дню Перемоги 9 травня.

Святкування пройде на Темзі на кораблі "Регалія" під російським прапором, повідомив Євгеній Касевін, менеджер компанії "Інтерфакс-Європа". Воно почнеться в середу о 18:00 за лондонським часом.

Очікується участь представників провідних фінансових інститутів Сіті, британських компаній, які мають бізнес в Росії, представників найбільших російських корпорацій.

- Ми дуже сподіваємося, що учасники заходу зберуться, щоб пригадати про подвиг визволителів Європи. І цей захд стане регулярним. Розраховуємо, що серед багатьох тисяч клієнтів "Інтерфаксу" у Великобританії і інших країнах Європи з кожним роком буде все більше охочих брати участь в цьому пам"ятному заході, який дозволить їм вивчити історію Росії, а також її сьогодення. На нашу думку, це розширюватиме рамки взаємної довіри, а значить, і сприяти розвитку ділових зв"язків зарубіжних партнерів з Росією, - сказав Касевін.

Захід, зокрема, підтримали VTB Bank Europe, ABN Amro, ICAP, Russian Standard і The Russia House, передає Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Лондонський Сіті вперше відзначить День Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі