неділя, 20 липня 2008 11:52

Лондонські визначні пам"ятки визнані найдорожчими в світі

Визначні пам"ятки Лондона є найдорожчими серед всіх основних туристичних центрів світу. Такий висновок був зроблений Telegraph після порівняння туристичних розцінок в 11 містах, включаючи Сідней, Гонконг, Париж і Рим. Особливо дорого коштують відвідини музею воскових фігур мадам Тюссо, Лондонського Тауера і Букінгемського палацу.

Сім"я з чотирьох чоловік повинна витратити на відвідини 10 платних визначних пам"яток близько 550 фунтів стерлінгів, тоді як в Парижі їм буде потрібно лише 386 фунтів, в Нью-Йорку - 376, а в Римі - 216.

Так само ситуація йде і з автобусними турами по місту. У Лондоні такий тур коштуватиме сім"ї 65 фунтів, а в інших містах - від 24 до 56 фунтів.

Туристичні фірми, організуючі екскурсії в Лондоні заявляють, що в британській столиці як ніде багато безкоштовних визначних пам"яток. Проте, багато хто з них вводить солідну плату за спеціальні виставки, як наприклад, Національна галерея або Британський музей.

Найдешевшим в списку міст Telegraph виявився Дублін, де відвідини 10 визначних пам"яток обійдутся туристам всього лише в 180 фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Лондонські визначні пам"ятки визнані найдорожчими в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі