Ексклюзиви
вівторок, 04 вересня 2007 12:21

Лоліту вигнали з концерту, коли вона послала керівництво України на ...

У вихідні Одеса святкувала день міста. Приїхати до Одеси збирався і президент України Віктор Ющенко. Але дізнавшись, що тут відкривають пам"ятник Катерині II, відмінив свій візит, заявивши: "Мені нічого робити на відкритті пам"ятника російській цариці!"

Тим часом на головному стадіоні Одеси в неділю виступала спеціально запрошена адміністрацією міста зірка Лоліта Мілявськая. Лола почала виступ з політичної заяви: "...Це місто завжди було вольним, і зламати його неможливо. А якщо керівництво країни робить якісь неправильні кроки, то давайте йому відповімо словами моєї пісні "Пошлю його на ...!" Після чого почала співати свій відомий хіт.

Після промови співачки за кулісами до директора Лоли підійшов представник одеської адміністрації і заявив, що на сьогоднішньому концерті вони більше не потребують її послуг. І співачку разом з командою попросили піти.

А за розпорядженням помічника мера журналістам й усім, хто цікавилися зникненням зі сцени Лоліти, адміністрація відповідала, що співачка не змогла вести концерт, оскільки була нетвереза.

Також нібито за розпорядженням міської адміністрації VIP-залу місцевого аеропорту було заборонено приймати Лоліту за будь-які гроші. Того ж вечора співачка відлетіла з Одеси, повідомляє "Комсомольская правда".

Зараз ви читаєте новину «Лоліту вигнали з концерту, коли вона послала керівництво України на ...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути