пʼятниця, 04 липня 2008 15:39

Лоліта складає заповіт

Лоліта складає заповіт
Наслідуючи модні на заході тенденції, Лоліта Мілявська складає свій заповіт.

Наші зірки прагнуть ні в чому не поступатися своїм західним колегам. Що модно у них, тут же знаходить моду і у нас. Починаючи від пластичних операцій і закінчуючи правилами з носіння одягу. Останніми роками на Заході стало модно страхувати своє життя, частини свого тіла і писати заповіти. Заповіти, стали такою ж невід"ємною частиною зірки, як і автобіографія.

Страхувати себе наші, а особливо російські зірки почали вже давненько. Але писати заповіти, та ще й в розквіті сил, не наважувався ніхто. Першопроходцем в цій сфері стала Лоліта Мілявська. Актриса і ведуча вважає це розумним і цивілізованим вчинком.

- Складати заповіт - це нормальна цивілізована практика, незалежно від віку. Всі під Богом ходимо, у нас є діти, і навіщо їм створювати труднощі. Поки руки не доходять скласти заповіт, а ось, наприклад, мій чоловік це вже зробив. Я найближчим часом обіцяю своїй дитині це зробити, напишу заповіт. Це зручність моя і моєї сім"ї, - розповіла Лоліта, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта складає заповіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі