вівторок, 22 квітня 2008 12:27

Лоліта Мілявська стане губернаторшою Кіровської області Росії

Скандальна телеведуча і співачка Лоліта в найближчий час може стати губернаторшою, пише сьогодні газета "Твій день".

Річ у тому, що, по достовірних відомостях, в Кремлі ухвалено рішення призначити новим губернатором Кировської області члена Суспільної палати, бізнесмена, високопоставленого менеджера компанії "Ренова", а також чоловіка Лоліти Мілявської - Олександра Зарубіна.

За словами джерела, близького до президентської адміністрації, нинішнього губернатора Кировської області Миколи Шаклєїна, що займає це крісло вже п"ятий рік, скоро відправлять у відставку - Миколі Івановичеві вже 65.

"Як менеджер в структурі "Ренові", яку він очолює, Зарубін проявив себе класним фахівцем, та і в області його добре знають", - нагадує гендиректор Центру політінформації Олексій Мухин. - Тому Кремль і вирішив "кинути" його на регіон".

"Я б поставив питання так: чи не "потрібний Зарубін області?", а чи "Потрібна область Зарубіну?", - сказав редактор видання "Вятський спостерігач" Сергій Бачинін. - Річ у тому, що мілкувата вона для нього. За ним міцна бізнес-вертикаль, але місцева еліта може прийняти його призначення в багнети".

Лоліта Мілявська і Олександр Зарубін одружилися в червні 2004 року на розкішній церемонії в Царіцино. Після весілля чоловік дарував Лоліті дорогі подарунки - діаманти і нерухомість. Проте минулого року їхній шлюб пережив кризу. Лоліта публічно зізналася в тому, що зрадила чоловікові з молодим спортсменом Юрієм Кисельовим і навіть попросила розлучення. Проте до цього справа не дійшла. Зарубін пробачив дружині зраду і подружжя вирішило зберегти відносини, повідомляє Твій ДЕНЬ.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта Мілявська стане губернаторшою Кіровської області Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі