понеділок, 24 березня 2008 12:00

Ліванські дизайнери виставили напівоголених моделей на мороз (ФОТО)
6

На гірськолижному курорті Лівану Фарая пройшов щорічний показ жіночої спідньої білизни. Організатори шоу влаштували цей екстравагантний показ з метою залучення в країну шести зимових курортів більше туристів, які перестали відпочивати в цьому місці у зв"язку з різними причинами, серед яких економічна і політична кризи і навіть погана погода.

Показ мод проходив на терасі готелю Мзаар. І хоча моделі були запрошені з Європи, подіум був прикрашений в ліванському стилі.

Серед глядачів показу можна було побачити завуальованих жінок, але більшість сиділи з яскравим макіяжем і в хутряних шубах. На відміну від моделей, яким довелося дефілювати при мінусовій температурі.

Організатори шоу сподіваються на те, що покази мод та інші яскраві заходи привернуть до Лівану більше туристів і покажуть, що не дивлячись ні на що це жива і цікава країна.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ліванські дизайнери виставили напівоголених моделей на мороз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі