середа, 17 жовтня 2007 10:02

Ліванська співачка може застрахувати своє життя на мільярд доларів

 Одна з найпопулярніших у арабському світі молодих зірок естради - співачка з Лівану Хейфа Вагбі вирішила застрахувати своє життя на один мільярд доларів, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на сирійські ЗМІ.

За словами джерел з оточення співачки, вона серйозно замислилася над цим після того, як їй дивом вдалося уникнути смерті і не отримати серйозних травм, які могли б поставити хрест на її кар"єрі, під час зйомок її останнього відеокліпу. Тоді під час посадки невеликий спортивний літак зіткнувся з автомобілем, у якому Вагбі по сюжету кліпу чекала його появи на злітному полі.

Після цієї події страхові компанії стали навперебій пропонувати співачці свої послуги для вибору оптимальної страховки, поки сума страхових виплат не зросла до мільярда доларів. Ліванська піп-зірка поки остаточно не вирішила, але серйозно розмырковує над цією пропозицією.

Зараз ви читаєте новину «Ліванська співачка може застрахувати своє життя на мільярд доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі