четвер, 19 липня 2007 17:14

Ліванська армія захопила штаб-квартиру бойовиків в таборі палестинських біженців

Ліванська армія в четвер продовжила звужувати кільце навколо ісламістів в таборі палестинських біженців Нахр аль-Барід на півночі Лівану. Армійські частини захопили штаб-квартиру радикального угрупування "Ісламський Фатх".

Проте частина бойовиків як і раніше чинить опір. Близько десяти реактивних снарядів було випущено з території табору по сусідніх населених пунктах.

Напередодні в результаті вибуху ракети в одному з сіл провінції Аккар у восьми кілометрах від театру бойових дій загинув ліванський хлопець, ще один підліток отримав поранення. В ході запеклих боїв в середу було убито четверо військовослужбовців. Загальні втрати урядових військ з 20 травня - початку антитерористичної операції - досягли 111 осіб.

Не дивлячись на заяву представника бойовиків Абу Саліма Тахи про готовність почати переговори, військове командування оголосило про твердий намір покінчити з терористами. На думку спостерігачів, остаточний удар по залишках сил екстремістів може бути завданий в найближчу добу, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Ліванська армія захопила штаб-квартиру бойовиків в таборі палестинських біженців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі