четвер, 17 квітня 2008 13:06

Літак з гвінейськими політиками впав в Атлантичний океан

Під час аварії літака, на борту якого знаходилися представники правлячої партії Екваторіальної Гвінеї, загинули як мінімум чотири людини і сім пропали без вісті. Про це повідомляє агентство AFP.

Літак Ан-32 (раніше повідомлялося про Ан-24) впав в Атлантичний океан в середу. Всього, як стверджують в уряді Нової Гвінеї, на його борту знаходилося п"ять членів екіпажа і шість пасажирів. Зараз в районі події йде пошук тих, що врятувалися або загиблих.

Нагадаємо, що Ан-32 перевозив представників Демократичної партії президента Теодоро Обіянга Нгуєми. Сайт Voice of America уточнює, що літак розбився при спробі приземлення на острів Аннобон. Політики вилетіли з міста Бата на Аннобон, маючи намір провести на острові виборчу кампанію перед парламентськими виборами 4 травня.

Причини катастрофи поки не називаються, але відомо, що авіація Екваторіальної Гвінеї внесена Євросоюзом в "чорний список", як не відповідна нормам безпеки. Літакам цієї країни заборонено літати над країнами ЄС, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Літак з гвінейськими політиками впав в Атлантичний океан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі