понеділок, 19 листопада 2018 12:18

"Лишився місяць" — відома телеведуча благає допомогти 11-річному Дениску

Автор: prefiksblog.co.ua
  Єдине, що може врятувати Дениса, — вчасна трансплантація кісткового мозку.
Єдине, що може врятувати Дениса, — вчасна трансплантація кісткового мозку.

11-річний Денис Магола зі Львівщини бореться з рецидивом гострої мієлоїдної лейкемії. Хлопчик терміново потребує трансплантації кісткового мозку. Зібрати на неї необхідно 140 тис. євро. За прогнозами лікарів, без трансплантації жити дитині лишилось не більше місяця.

"Якщо ми після 2 блоків хіміотерапії не встигнемо впродовж місяця провести трансплантацію, трапиться наступний рецидив. Він може не зреагувати на хіміотерапію й ми просто не встигнемо", — каже завідувач відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Західноукраїнського дитячого медцентру Ірина Цимбалюк.

Лейкемію Денису діагностували 1,5 роки тому. На перших порах лікування допомагало. Хлопчик навіть знову пішов до школи. Однак місяць тому стався рецидив. Денис цілодобово знаходиться під крапельницями. Проходить хіміотерапію. Трансплантацію кісткового мозку погодилась провести клініка в Італії.

Загальна вартість операції становить майже 160 тис. євро. Із цієї суми батькам вдалось самостійно знайти лише 20 тисяч. Решту зібрати не в силах: мама хлопчика працює вчителем, батько — на тимчасових ремонтних роботах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дімі Чиженку на операцію на хребті за місяць треба зібрати 113 тис. грн

"Врятувати малого диво вже не може. Така сама історія була із малим Микиткою з-під Маріуполя. Такий самий край. Така сама безпомічність. Але Микита вже прооперований. Він живе! Я кричу! Волаю! Люди, знайомі та не дуже, багаті та бідні, відомі та непублічні, допоможіть! 140 тис. євро і Дениска прооперують. Усіх, кого знаю особисто, вважайте, що прошу особисто я. Благаю", — закликала відома українська телеведуча Наталія Мосейчук.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7573 8086 5313 (мама Мар'яна Магола).

Телефон батька Олега Маголи — (097) 967-34-14

Зараз ви читаєте новину «"Лишився місяць" — відома телеведуча благає допомогти 11-річному Дениску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі