середа, 11 грудня 2013 16:44

Лікаря звільнили за чесний діагноз побитому на Банковій

Лікаря звільнили за чесний діагноз побитому на Банковій
Фото: СТБ

Лікаря швидкої допомоги Валентину Григор'єву з сьогоднішнього дня звільнили за те, що вона поставила чесний діагноз побитому силовиками на Банковій 23-річному Єгору Превірe. Це дозволило потерпілому не загриміти в СІЗО.

Про це йдеться в сюжеті "Вікна".

Звільнення - наказ головлікаря Лікарні швидкої допомоги Олександра Ткаченка.

"Я просто написала діагноз і те, що він потребує церебрально-відновного лікування. І все!" - говорить лікар столичної лікарні швидкої допомоги Валентина Григор'єва.

Вона - відомий в Україні психіатр. Спеціалізується на травмах голови, неодноразово витягала хворих "з того світу".

"Я знаю наслідки тяжких травм голови. Вони з часом стають абсолютними ідіотами і психічно хворими", - пояснює Валентина Григор'єва.

У залі суду заарештований на Банковій Єгор Превір постійно непритомнів. У результаті його забрала "швидка". Від побоїв на хлопцеві немає живого місця.

"Він при обстеженні двічі втрачав свідомість. Тобто травма голови, і плюс ніс поламаний. Це говорить про тяжкість травми голови. Але, напевно , не можна було писати, що потребує лікування, а кинути його в СІЗО" , - каже Валентина Григор'єва.

Її змусили написати заяву про звільнення і зібрати речі. Головний лікар звинувачує психіатра відразу у низці порушень .

На прохання журналістів прокоментувати ситуацію головлікар Ткаченко почав погрожувати зустріччю в суді.

Зараз ви читаєте новину «Лікаря звільнили за чесний діагноз побитому на Банковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі