понеділок, 08 жовтня 2007 10:46

Лікарі відмовилися робити Абдулову операцію (ФОТО)

Лікарі вважають, що хірургічне втручання не допоможе актору. Після візиту Олександра Абдулова в столичний онкоцентр медики зібрали екстрений консиліум, на якому обговорили шляхи лікування артиста.

Вивчивши результати обстеження, фахівці одностайно вирішили: операція Абдулову не допоможе.

Акторові запропонували розпочати в Москві лікарську терапію.

Російські онкологи вважають, що лікування, яке отримував Абдулов у ізраїльській клініці, не зовсім йому підходить, і не рекомендують пацієнтові повертатися в "Іхилов". Але остаточно вирішити, кому довірити турботи про своє здоров"я, Олександру Гавриловичу належить самотужки.

– Він буде лікуватися, – продовжує лікар. – Йому хочеться жити заради доньки, він багато про це говорить. Олександр Гаврилович хоче побачити, як його дитина зробить перший крок, почути її перші слова. Інше питання, що наш пацієнт не дуже добре почувається. Ми зробили зараз все, що від нас залежало. Він повинен вирішити: лікарська терапія у нас або знову чужі клініки, пише "Твій день".

 

 

Зараз ви читаєте новину «Лікарі відмовилися робити Абдулову операцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі