субота, 16 листопада 2019 23:35

Лікарі розповіли про стан військових, які постраждали від вибухів у Балаклії

Лікарі розповіли про стан військових, які постраждали від вибухів у Балаклії
На арсеналі в Балаклії сталося близько 20 вибухів. Фото: РБК

Військовослужбовці, які постраждали під час вибухів на арсеналі в м.Балаклії, отримали опіки та множинні осколкові поранення.

"Один із військовослужбовців був доставлений у задовільному стані до ВМКЦ Північного регіону, інші двоє військовослужбовців були направлені і залишені на попереднє лікування у лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги міста Харків. Стан їх розцінюється, як важкий", - розповів черговий лікар Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Володимир Юр'єв, передає "Військове телебачення".

Один із військових має забій лівого ліктьового суглоба, стан пацієнта називають задовільним.

Другий постраждалий – у стабільно важкому стані з множинними осколковими пораненнями черевної стінки та термічним опіком обох нижніх кінцівок.

Третій хворий — у стані середньої важкості. За попередніми даними, він отримав термічний опік кінцівок і обличчя до 20% загальної площі тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні створили слідчу комісію для розслідування вибухів на складах боєприпасів

15 листопада о 14:30 на арсеналі в Балаклії на спеціально обладнаному майданчику для утилізації боєприпасів сталося близько 20 вибухів.

Загинули двоє військовослужбовців-саперів, п'ятеро отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі розповіли про стан військових, які постраждали від вибухів у Балаклії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі