понеділок, 28 січня 2008 20:19

Лікарі не радять поспішати з масажем при целюліті

Целюліт - це проблема, яка не дає спокою прекрасній половині людства ось уже багато років.


Навіть якщо ви займетись фітнесом, будете стежити за харчуванням, влаштовуватимете розвантажувальні дні-тижні, ніхто не гарантує, що ви незабаром позбавитеся від ненависних ямочок у "проблемних" зонах. Проте існує давній, перевірений часом метод позбавлення від целюліту, так би мовити "санаторій вдома".

Перш ніж розповісти про нього, з"ясуєте деякі аксіоми:

1. Целюліт буває тільки у жінок, отже, однією з причин є гормональний дисбаланс. Це призводь допорушення обміну речовин і накопиченню токсинів - нормалізуйте гормональний статус.

2. Обмін речовин - це сотні біохімічних процесів що відбуваються в нашому організмі кожну секунду. Дуже часто збої остаються через те, що порушений крововідтік і поживні речовини не встигають дістатися вчасно до потрібного місця (утворюються "пробки", як на дорогах) - відновлюємо крововідтік.

3. Інтоксикація викликає зміни у всіх системах організму, порушується стан і колір шкіри, з"являються ранні зморшки, жінка починає сильно товстіти - як говориться "росте, як на дріжджах" - виводьте токсини.

4. Організм бореться з цією проблемою - шлаки посилено виводить, а що не встигає вивести замуровує в найвіддаленіші куточки організму - на ваші стегна. Місцевий масаж целюлітних зон дійсно покращує зовнішній вигляд, але і токсини виходять назад в кров і організм з подвоєною силою починає їх заганяти назад на стегна - масаж, в останню чергу.

Як перестати соромитися свого тіла?

1. Нормалізуємо гормональний статус.
Якщо у вас є целюліт, то варто звернутися до гінеколога і перевірити свій гормональний статус.

2. Відновлюємо крововідтік.
На сьогоднішній день чудовим засобом для відновлення мікроциркуляції є скипідарні ванни. Вони використовуються з 1904г! "Білі" ванни розкривають капіляри, а "Жовті" очищають їх від шлаків - в результаті "затори" в судинах пройдуть і обмін речовин швидко відновиться.

3. Виводимо токсини.
Пийте фіточаї, які складається з трав, що активно очищають організм і знижують апетит. Додаткові ванни з цими розчинами допоможуть ще швидше справитися з проблемою і побачити перші результати вже через пару тижнів.

4. Час для масажу.
Через 2-3 тижні перші зміни можна буде побачити вже в дзеркалі. Обмін речовин почне відновлюватися, а організм вже очиститься від шлаків і поступово почне виводити токсини з проблемних місць. З цієї миті можна застосовувати всілякі місцеві процедури.

Якщо почати ці нехитрі методи зараз, то вже до кінця зими ви будете в оптимальній формі і перестанете соромитися свого тіла, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі не радять поспішати з масажем при целюліті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі