вівторок, 04 листопада 2008 11:41

Лікарі написали про ідеальне здоров"я Пейлін

Лікарі написали про ідеальне здоров"я Пейлін

Сара Пейлін, 44-річний губернатор Аляски, має міцне здоров"я і нічим серйозним не хворіла, як засвідчив лист її лікаря, опублікований пізно вночі у понеділок.

Цей лист - єдина офіційна інформація про стан здоров"я Пейлін, надана з початку виборчої компанії.

Розголошення медичної інформації кандидатів на посади президента та віце-президента практикується в США давно і є звичним явищем, проте кандидат на віце-президентський пост від республіканців пані Пейлін на початку минулого місяця відмовилася публікувати будь-яку інформацію стосовно свого здоров"я та давати інтерв"ю з приводу цього питання.

Лист, датований 3м листопада, був написаний лікарем Кейсі Болдвін-Джонсон, який є працівником клініки в Анкоражі, Аляска.

У листі зазначено, що Пейлін народила п"ятьох дітей у 1989, 1990, 1994, 2000 та 2008 роках. Стосовно народження п"ятої дитини, лікар зазначив, що ніякого ризику, окрім віку Пейлін, не було.

Також Болдвін-Джонсон повідомив, що у 1992 році губернатору проводилася біопсія грудей, через пошкодження, яке згодом виявилося незначним . За листом, на даний момент Пейлін не приписані жодні ліки, а також вона не страждає від алергії на них. Жінка регулярно займається спортом і перебуває у гарній формі.

"Губернатор Пейлін здорова і не має жодних проблем зі здоров"ям, які б не дали їй змогу виконувати обов"язки віце-президента США." - написав лікар Болдвін-Джонсон, повідомляє The New York Times.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі написали про ідеальне здоров"я Пейлін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі