середа, 19 серпня 2009 13:55

Лікар Джексона боїться відповідати на телефонні дзвінки (ВІДЕО)

Лікар Джексона боїться відповідати на телефонні дзвінки (ВІДЕО)

Особистий лікар Майкла Джексона Конрад Мюррей вперше після смерті співака виступив з публічним зверненням. У короткому відеозаписі, розміщеному на YouTube 18 серпня, Мюррей подякував тим, хто його підтримує, і висловив надію на торжество правди.

"У зв"язку з тим, що навколо мене відбувається, я побоююся відповідати на дзвінки і користуватися електронною поштою. Тому я записав це звернення, щоб всі ви знали, що ваші повідомлення до мене доходять", - заявив Мюррей. "Я зробив все від мене залежне. Я сказав правду і я сподіваюся, що правда восторжествує", - додав він.

Як нагадує агентство AP, за деякими даними, саме Мюррей, який був поряд з Джексоном в останні моменти його життя, уколов співакові пропофол - сильнодіючий анестетик, який ймовірно став причиною смерті музиканта. Мюррея двічі допитували, в кінці липня в його будинку і в лікарні пройшли обшуки, проте поліція не оголошувала його підозрюваним в загибелі Джексона.

Представник Мюррея Міранда Севсік розповіла, що після смерті співака лікар став отримувати численні погрози, через що практично не залишає меж власного будинку і був вимушений найняти охоронця. Поліції Мюррей розповів, що незадовго до смерті Джексона зробив йому ін"єкцію пропофолу і ще декількох ліків, проте призвели до смерті співака вони або щось інше, досі неясно.

Майкл Джексон помер 25 червня у себе вдома в Лос-Анджелесі. За одними даними, його похорони вже відбулися (коли, невідомо), за іншими - мають відбутися 29 серпня, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Джексона боїться відповідати на телефонні дзвінки (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі