неділя, 30 грудня 2007 15:23

Лідером партії Беназір Бхутто буде її син

Головою опозиційної Народної партії Пакистану (НПП), яку очолювала убита минулого тижня Беназір Бхутто, призначений її 19-річний син Білаваль.

Чоловік Бхутто Асиф Зардарі призначений співголовою НПП.

Відповідна офіційна заява повинна бути зроблена найближчим часом.

Як повідомляло раніше агентство Франс прес з посиланням на представника НПП, син Бхутто - студент Оксфордського університету - не дуже хотів отримати в спадок важку ношу лідера найбільшої партії Пакистану.

Зардарі зіграв значну роль в обох адміністраціях своєї дружини в 1980-і і 1990-і роки. Він був звільнений під заставу в 2004 році, провівши вісім років в пакистанській в"язниці за рядом звинувачень - від корупції до вбивства.

Тим часом, вибори до парламенту Пакистану, призначені раніше на 8 січня, найімовірніше, будуть відкладені на півтора-два місяці.

Тим часом число жертв безладів, що спалахнули в Пакистані після вбивства Беназір Бхутто, досягло вже 47 чоловік.

Втім, як повідомляє агентство Рейтер, в неділю вулиці Карачі залишалися відносно спокійними. Проте в результаті підпалу заправної станції живцем згорів інвалід.

Спостерігачі говорять про стурбованість ситуацією в ядерній державі, повідомляє BBC.

Зараз ви читаєте новину «Лідером партії Беназір Бхутто буде її син ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі