субота, 12 грудня 2015 14:39

Лідера бойовиків ЛНР Павла Дремова вбили дорогою на власне весілля - ЗМІ

Лідера бойовиків ЛНР Павла Дремова вбили дорогою на власне весілля - ЗМІ
Павло Дремов

Терористи заявляють що сьогодні вбили відомого луганського бойовика та козачого отамана Павла Дремова. Повідомлення про це поширила так звана "генпрокуратура ЛНР". Його автомобіль підірвали на півдорогі до Стаханова куди він їхав на власне весілля, повідомляє vlada.io з посиланням на сайт луганських сепаратистської влади.

Павло Дремов називав себе командиром "шостого окремого мотострілецького козачого полку Народної міліції ЛНР".

"На даний момент на місце події виїхали оперативні групи від Генпрокуратури та МВС. За попередніми даними, водій врятувався, а сам Дремов загинув. Обставини події уточнюються. За попередньою інформацією його автомобіль був підірваний на трасі, коли Дремов їхав на власне весілля. За інформацією від журналістів, на трасі Первомайськ - Стаханов здійснений підрив автомобіля, в якому знаходився командир Луганських козаків, легендарний Павло Дремов", - йдеться у повідомленні.

За іншими даними Дремов убитий на під'їзді в Первомайськ.

"Не приходячи до тями, від отриманих поранень помер водій авто, в якому знаходився польовий командир. Імовірно, Дремов прямував в Стаханов, де в Палаці культури імені Горького повинна була відбутися урочиста церемонія його одруження з громадянкою РФ із Санкт-Петербурга. В даний час група запрошених на церемонію гостей залишається близько ДК імені Горького в Стаханові. Разом з тим навколо ресторану "Ніка", де планувався весільний банкет, виставлено оточення", - пише російський ресурс News Front

Нагадаємо, що польовий командир луганських сепаратистів Павло Дремов раніше ворогував з ватажком ЛНР Ігорем Плотницьким, звинувачував його в крадіжці гуманітарної допомоги і шантажував його флешкою, на якій нібито був записаний компромат на Плотницького.

Зараз ви читаєте новину «Лідера бойовиків ЛНР Павла Дремова вбили дорогою на власне весілля - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі