пʼятниця, 03 серпня 2007 17:12

Лідер "Віче" Богословська увійде до списку "Регіонів"

 Політична партія "Віче" делегує 5 своїх представників у виборчий список Партії регіонів на позачергові парламентські вибори, зокрема лідера партії, заступника міністра юстиції Інну Богословську.

Як повідомила на брифінгу в п"ятницю в Києві, перед початком 10-го позачергового з"їзду партії її лідер, таке рішення було ухвалене напередодні політрадою "Віче" після відповідних переговорів з Партією регіонів.

Богословська пояснила, що керівництво партії усвідомило безперспективність самостійної участі у виборах і ухвалило рішення на вибори з могутньою політичною силою з схожими програмними положеннями.

Лідер "Віче" повідомила, що до списку Партії регіонів увійде вона сама, Ірина Горіна, Ірина Онищенко, Андрій Філонов і Сергій Дядечко. За її словами, троє представників "Віче" будуть "в прохідній частині списку, а двоє як в резерві".

Богословска відзначила, що переговори з Партією регіонів були початі ще в жовтні 2006 року. Вона вважає, що участь представників партії в списку Партії регіонів дозволить "Віче" реалізувати "План розвитку країни", розроблений об"єднанням "Віче України", пише Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Лідер "Віче" Богословська увійде до списку "Регіонів" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі