Ексклюзиви
вівторок, 14 серпня 2007 12:21

Лідер "ДДТ" обізвав Вакарчука "політичною повією"

Представники інтелігенції, які беруть участь у політиці, просто заробляють "бабло", а справжній художник не має права бути у якійсь політичній організації. Таку думку висловив відомий російський музикант, лідер рок-групи ДДТ Юрій Шевчук, відповідаючи на питання про роль і ступінь відповідальності творця, представника інтелігенції у політичному житті суспільства.

"У мене господар тільки Бог. Немає такої влади поки що на землі, за яку я б голосував", - роз"яснив свою позицію російський співак, відзначивши як приклад, що Святослав Вакарчук (лідер української рок-групи "Океан Ельзи", що брав активну участь у політичних баталіях 2004 року на стороні Віктора Ющенка і який йде на дострокові парламентські вибори за списками "Нашої України"), є "політичною повією і заробляє гроші, беручи участь у виборах".

До представників "стародавньої професії" Юрій Шевчук відніс також російських виконавців Йосипа Кобзона і Миколу Баскова, які агітували виборців голосувати за Партію Регіонів на минулих виборах. Сам Шевчук себе вважає "старим анархістом", кумирами якого є князь Кропоткін і Махно, передає ИА Regnum.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "ДДТ" обізвав Вакарчука "політичною повією" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути